Danbo Meets Angry Bird

July 27, 2011 iPai 87 Comments

Salam 










P/S2: Nak baca cerita danbo yang lain ? Boleh klik kat Danbo

P/S3: Abang Stalker dah terjah dan mengganas di blog aku. Aku rasa cam nak nanges je. Hairan aku dengan kegigihan yang dia ada. Ni adalah segmen anjuran oleh Abang stalker sendiri. Banyak juga rahsia yang dia korek dalam blog aku ni. Adeh2.

87 comments:

Unna said...

Haha lawak je. :DD

alif haris said...

hahahah babi = najis :D

me suya said...

rajin betul nak lipat2 kertas ni
pastu lagi rajin nak buat cerita pulak..hahahaa

Suhazli said...

ipai wat sndri ek?cool!!

Tea said...

haha. comel lah! xDD

oink oink = najis

kuikui.

Tea said...

download, pastu print guna kad ke? huhuhh.

Tea said...

hahahah. habis laa. abang stalker dah serang sini pulak. xDD

nabilah_2908 said...

hehe..menjadi je cite ni... :)

GaRy™ said...

nice la bro... pakai cam apa ek?.. huhu~

syaimz said...

haha. makhluk apekah??

salwaismail said...

najis. hahaha.
suka angry bird tu, walaupun muka garang tapi comel! :D

hahaha.... lawak2..
angrybird yg muke garang, n danbo muke innoncent..hahha

Afikah Aziz said...

ehehe comel je bnde alah itu najis :p

hai ipai !!! rindu kerr???HAHA

btw, nice entri lah..comel2 angry bird tu hehe danbo muka segi empat haha


sorry, semalam ada hal cket..hari ni sy kembali :P

Acik said...

danbo?
angry bird?
heheheeee ...

hahahahahaha. terbaik!
kelakar part yg najis tu. hehe :D

Hans said...

hahahahahaha
tergelak2 aku baca bila kuar perkataan Najis tu

wahida said...

ko buat sendiri ke ni? kreatif okeh..

tengs sudi komen setiap n3 aku...i like!! awat tak follow sekali? huhu..

aku dah follow ko....

Bro ahmad said...

hahaa ipai best laa, kotak tu kreatif mcm best je buat..bro nk buat jugak hmm

Aemy Shamy said...

Hahahahaa!!! Bingung terus Angry Birds tu..Danbo pula innocent habis..comel wo..hahaha! ^^

hehe...xde penulisan sangat..tp,best! terbaik..:)
follow sini dari blog alif haris..

haha..comel je dua2

syaz@rozelt said...

hehe..angry bird dngan dando??angry bird tu keje nak marah je..hihi

EYFAalias said...

saja buat eyfa jeles! nak angry bird jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :((

EYFAalias said...

gerammmmm!

EYFAalias said...

bikin panas jeeeeeeeee!

EYFAalias said...

ipai nak print kan pakai kertas apa? and warna apa? :((

EYFAalias said...

cepat la reply! org dh tak sabar nak buat angry bird ni :(

h A n Y S said...

actually, tak paham jalan cerita danbo meets angry birds ni, heh heh

haha .. kelakar

hihi. comeeellll plus lawak :D

haha..najis2

Syuxer said...

hahahahah babi cam najis..bagus..angry bird pernah belajar kat skolah agama kot hahaha

aidakmal said...

cute gile!!!haha.n rajin btol

hee angry bird comelll~ :))

haha..lawak n kreatif tui..
kantui tapak kaki..^^

Hans said...

terima kasih bro 4 da wish

Ok fine mula2 aku tak faham kenapa dia kata "najis". Pftt!

Tea said...

amboi eyfa. sume nak mana boleh! ;p

Cik Aish said...

hehe pengaruh angry bird..

ha ko ngn abang stalker ada skandal ke? hahaha abis ahh

abglan said...

kena samak burung-burung nie dulu :)

Aimifiqa said...

kelakar dan comel. suke tgk angry bird tu. buat sendiri ke? nk jugak boleh?

TYNTHA LANA said...

hek3, cik siti lana,hahahah.betul la tu tekaan walaupn xcakap teka,hahahha

siti tu,lana lah,hahahaha. tpi lana rasa,rmai yg mengalami situasi tu,termasuk lelaki..tp laki jenis cool,kebanyakkannyala.. and then tak nmpk mana antara lelaki..

~~tak usah la menyamar jdi pmpuan,tak sesuai..gmbr ipai da terpampang, bakpa nyamar lagi,hahahaha

siti kektus said...

angry bird lagi comel dari danbo tu.

haha. :p

hira said...

hahaha. abang stalker dah terjah eh? wuuuu.. hebat! by the way, comel betul dialog bersama aktor-aktor yang comel. hehe

hehe, nice!!! XD

terbaik ada patung sendiri :)

iPai said...

@Unna
trima kasih sebab membaca ye unna !

iPai said...

@alif haris
hehe .. najis tuh !! hehe

iPai said...

@me suya
mengganggur kan .. nak wat cam ne .. heheh

iPai said...

@Suhazli
yup .. trima kasih !!

iPai said...

@Tea
tu laa pasal .. abg stalker dah mula menyerang .. uhuh

iPai said...

@nabilah_2908
hee, trima kasih ...

iPai said...

@GaRy™
pakai camera digital je ni ..

iPai said...

@syaimz
inilah dia danbo .

iPai said...

@salwaismail
hee, angry bird memang sentiasa comel ..

iPai said...

@SoLy SoLicious
gabungan yang menarik ek soly ?

iPai said...

@Afikah Aziz
hee, comel eh .. hehe .. trima kasih !!

iPai said...

@[sutera kasih]
ops kantoi rindu ek .. hehehe

iPai said...

@Acik
heee, nanti nak wat benda lain plak laa kan .. tunggu .. hehehe

iPai said...

@syazwan aizad bin abdul mutalib
trima kasih wan kerana membaca .. uhuh

iPai said...

@Hans
hehe, trimas hans sebab baca !!

iPai said...

@wahida
yang mana termampu je .. time tuh terlupa laa .. sowi2 .. sebab google account memang prob sikit .. uhuhu

iPai said...

@Bro ahmad
yang bro buat baru2 ni cam lagi best je .. hehehe

iPai said...

@Aemy Shamy
hahaha .. memang sangat binggung ok ..

iPai said...

@Nor Fadila Rosli
trima kasih dila !!

iPai said...

@syarifahsidrus
ada yang ketiga yang comel .. namanya iPai .. hahaha

iPai said...

@syaz@rozelt
heee, comel tak mereka ni .. heheh

iPai said...

@EYFAalias
wah garangnya ye eyfa .. heheh .. nanti dah siap post kat entri ye .. hehe

iPai said...

@h A n Y S
alahai .. tak paham ke ? sowi2 .. uhuh .. complicated sangat ni .. hehe

iPai said...

@Qaseh dalia adelia
trima kasih sebab baca .. hee

iPai said...

@Myra Arshad (:
trima kasih baca ye cik myra !!

iPai said...

@lala shaheila
hee, najis2 tau .. thanx reading shaheila ..

iPai said...

@Syuxer
hahah .. sama2 pergi sekolah agama ni .. heheh

iPai said...

@aidakmal
ops takde keje kot .. hahaha .. mengganggur punya pasal .. hahah

iPai said...

@Rtp Farra Arisha
trima kasih sebab baca ye ..

iPai said...

@Anif Abdullah| AA
trima kasih sebab baca ye anif !!

iPai said...

@Hans
sama2 bro ..

iPai said...

@Syafiqah Takiyudin
eh .. mula2 tak paham ke .. heheh

iPai said...

@Tea
ni jeles ni .. hehehe

iPai said...

@Cik Aish
aiyok .. skandal kot .. heheh .. takleh nyibuk tau .. heheh

iPai said...

@abglan
uhuh .. tu laa pasal .. kena samak nanti ..

iPai said...

@Aimifiqa
yup .. buat sendiri .. nanti aimi try ekh .. link dah ada kat atas tuh ..

iPai said...

@TYNTHA LANA
alamak .. takleh menyamar lagi ke ? alo ... tak best r cam ni ..

iPai said...

@siti kektus
tak laa siti .. danbo lagi comey laa ..

iPai said...

@hira
trima kasih hira ... hehe .. a ah .. abg stalker dah menyerang .. uhuhuh

iPai said...

@sergeant keroro
nanti keroro try buat satu .. uhuh

Cik Muda Sae said...

comel je angry bird tu...hihi~