Percaya tak, semua orang boleh berjaya ?

July 15, 2011 iPai 64 Comments

Salam


Aku percaya setiap orang boleh berjaya,


Apa yang diperlukan adalah usaha, doa dan tawakal,


Moga kita mendapat kejayaan dengan keredhaanNya
(link kejayaan tuh adalah link video. Download time mungkin lama sikit, tapi serius tak rugi korang tunggu ia habis download dan tonton)



P/S: Adik aku tak dapat result untuk UPU sebab ada masalah transkip daripada politeknik dia. Mintak korang doakan dia berjaya mohon rayuan kemasukan UPU. Amin Amin Amin.

P/S 2: Thank u korang sebab datang komen. Korang memang best r. Nanti aku balas komen korang banyak2 ekh. Sabtu Ahad ni aku hilang dan berehat jap. 

64 comments:

yeah! sume org boley bejaye ^^

untuk ur bro : amin amin amiiinnnn. gud luck. huhu

TeAqArH said...

ade D.U.I.T sume leh berjaya

miss puteri said...

amin.. ada hikmahnya tu. all the best utk napis. teruskan berdoa ye...

semoga adik awak dpt tempat nnti :)
amin~

miss puteri said...

amin.. ada hikmahnya tu. all the best utk napis. teruskan berdoa ye...

Nurnajwa said...

Kte pcye :]

&& hope ur adik dpt UPU^^

Tea said...

smoga adek ipai dpt rayuan nt. ehh, dia umur bape?

jika tiada rezeki dalam akademik pasti ada di tempat lain bidang yang lain..:)


semoga berjaya kepada adik ipai..tiyah pun tak lepas UPU..hikhik

Syuxer said...

Amin..hope2 lepas wat rayuan tuh..insyaAllah..

adik sepupu aku x dpt sbb dia xde sijil tamat diploma.klu minta rayuan dia nk kne htr pos semua detail2 tu blk ke pai?

EYFAalias said...

kejayaan adalah hak milik setiap insan! ahahahahaa

RuMaH TuA said...

amin~~~

insyaAllah adik ipai dapat tu. smngt nak belajar kuat tu mesti dpt punya. hehe

Tea said...

ipai dah xde shoutbox ehh? >.<

hope adik ipai berjaya mohon rayuan kemasukan UPU tu..gtau kt adik ipai, jgn give up, k?

cik najihah said...

rezeki ade kat mane2..
semoga adik ipai akan dapat peluang tu nnt :)

Addin said...

tak semesti nya orang yang gagal tu tak boleh berjaya.

apa yang penting , usaha, doa & tawakal . insha Allah dia akan berjaya .

Fatieya Rose said...

setiap kejayaan bermula dari angan-angan :)

eQuRlz said...

adala hikmah nya tu.. klu die dpt UPU lepas ni, mungkin die akan berusaha lebih kuat kt U sbb die ingat dugaan die untuk masuk U tu..

Fyqa said...

smoga adek b'jaya!

izfanora said...

kita nie bukan gagal, cuma belum berjaya.. :)

adik sy dpt UPU. doakan utk adik awk pula yer.. :)

jgn lama2 sangat menghilgkan diri tue.. nanti ada org rindu.. :P

ipai: semoga adik awak berjaya dengan usaha yg telah d'lakukan....

insyaAllah..dengan izin allah..semuanya datang dari dia..tp kita kena usaha..

percaya. rezeki d tangan tuhan kan? heee :)

Aku nak menghilang jugak. Kecewa dengan semua orang. Bye Ipai!

salwaismail said...

insyaallah. rezeki tu.
:)

nuyen said...

amin ... doakan nuyen dapat sambung degree tahun depan . hehe

Aemy Shamy said...

Ya semua org boleh & akan berjaya kalau jalannya betul. :)
Tell your adik jgn putus asa..peluang ada di mana2.. ^^

semoga adik dapat la rayuan tu.. tuhan nak bg rezeki kita tak tahu kan..

abglan said...

Dalam masa yang sama, semua org bolh gagal... haiyoukK!!

Tea said...

dh leh buat rayuan. p cpt2 tau. :)

Tea said...

tetiba rasa mcm nk buat rayuan. (cett, mcm boleh)
T___T

iPai said...

@adeeb khairudin
terima kasih adeeb ..

iPai said...

@TeAqArH
erk .. duit ?

iPai said...

@TeAqArH
erk .. duit ?

iPai said...

@miss puteri
terima kasih put ..

iPai said...

@SoLy SoLicious
terima kasih cik soly .. (alamak dah lupa nama betul)

iPai said...

@Nurnajwa
heheh .. trima kasih !!

iPai said...

@Tea
dia 21 ..

iPai said...

@nurathirahkaman
betul tuh tiyah !! trima kasih tiyah !!

iPai said...

@Syuxer
insyaALLAH .. thanx syuxer !!!

iPai said...

@Abang Stalker
yup2 .. semua tuh kena buat .. moga adik sepupu bro pon sama dapat nanti .. thanx !!

iPai said...

@EYFAalias
hehe .. dah betul dah tuh ..

iPai said...

@RuMaH TuA
trima kasih !!!

iPai said...

@najihah sahami
dia nak sangat belajar tuh .. thanx najihah !!

iPai said...

@Tea
a ah .. hilang sudah .. heheh

iPai said...

@[sutera kasih]
terima kasih cik syaza ..

iPai said...

@cik najihah
terima kasih cik najihah !!

iPai said...

@Fatieya Rose
kena berangan dulu ke ?

iPai said...

@eQuRlz
betul tuh .. ada dugaan supaya dia lebih menghargai peluang tuh ..

iPai said...

@Fyqa
terima kasih fyqa !!

iPai said...

@izfanora
er jangan terindu plak .. nanti saya jadi gugup ..

iPai said...

@Aku Bah Nie Imah
terima kasih kak imah !!

iPai said...

@░♥si lampu neon♥░
betul tuh .. terima kasih cikgu .. hee

iPai said...

@Myra Arshad (:
betul tuh .. akan ada rezeki untuk kita ..

iPai said...

@Nur Syafiqah Md Takiyudin
eh sampai begitu sekali ke kecewanya ?

iPai said...

@salwaismail
terima kasih salwa

iPai said...

@nuyen
thank u nuyen .. next year giliran nuyen plak kan !!

iPai said...

@Aemy Shamy
thanx aemy .. yup, semua orang boleh

iPai said...

@Anif Abdullah| AA
betul laa aniff .. kita tak tahu apa yang direncanakan kepada kita ..

iPai said...

@abglan
ops .. leh jadi juga .. yg itu kena tabah !!

iPai said...

@Tea
dah buat dah...

eh tea pon nak juga ke ?

izfanora said...

dan2 nk gugup kan.. :P

iPai said...

@izfanora
hehe .. gugup tau ..