Budak-budak comel Jeremy and Justin

July 28, 2011 iPai 40 Comments

Salam

Malam-malam buta ni aku nak ajak korang berangan tengok budak-budak comel yang bernama Jeremy dan Justin. Nak tahu macam mana kecomelan mereka, kenalah tengok video bawah ni;




Lepas dah tengok, korang boleh bandingkan ia dengan video yang sebenar. Amacam, kiut tak ? Yang wanita-wanita mesti berangan nak anak comel-comel macam ni juga kan. =P




P/S: Korang aku nak tanya, ada tak blog-blog korang yang aku dah lama tak singgah. Takut tercicir plak tak singgah kan .. Sejak kebelakangan ni agak busy dan lambat sikit nak approve komen lama. Kalau ada, bagitahu.

40 comments:

EYFAalias said...

ipai ta singgah blog eyfa. sob sob :( hahahaha

EYFAalias said...

alaaa. nak tengok tenet lembab pulak. cisss!

EYFAalias said...

takpe esuk pagi boleh tengok. hehhee. good night ipai. nangtuk dah :P

waahhh...hahha...comel sungguh budak 2 org ni~

leh ganti brunor mars besar nanti..heee...

p/s : senang2 jemput la join segmen belog sy ye~

budak2..memang comel aje kan..ehehe

Tea said...

comel je. bila nak kawin ada anak sendiri ni? lalalalalala~

Tea said...

bandingkan video sebenar. haha. macam ape je entah. ;p

Tea said...

takpe. ipai still ada singgah blog tea. tengs. ;)

azie5ouh!8 said...

kesat2 hingus..
garu2 kepala..
both of them are freaking cute !!
pengaruh bruno mars nihh
XD

sweetnye(dah siap joget2 skali.. setelah 1.15 minit baru tersedar!ya allah dah tengah malam ni ila..sambil terfikir..anak-anak aku nanti macam aku ke?hehe..)nway..ila ade tag ipai smthing kat post terbaru ila..:)

Ezad Skytech said...

memang lebih kurang je tarian twins tu dgn yg asal...memang hebakk la...(^^,)

nak komen lg selepas tengok vid ke 2..hehe..lucu sorg londeh seluar kai spender..sorang lagi orang utara kata bolen..hehe lucu

boleh tak sy x view video tu?
sbb berukben dh lembap gilerrr hehe

abglan said...

memangg comel :)

Unna said...

hahaha alahaiiiiiiiii ipai ! kiut gilaaaaaa . ishhh geram nk cium cubit bagai. haha

atiyahkaman said...

ala chumelnya..:)

Suhazli said...

haha bukan wanita je nak anak camtu..aku pon nak gak..haha

lucah la..hahahaha..

cik najihah said...

waa lagu tu bes lah ipai kan

Aimifiqa said...

comel la budak tu~ :)

thanks for share this video. lahaaiii. comelnya kembar ni. weee~ gerammm. hihi

Bro ahmad said...

salam ipai.. bro pun kadang2 tak terbalas kalau sibuk..balas komen kalau free dan masa yang mengizinkan bro akan terjah blog komen first..

hira said...

gila comel~~~~~~~~~~~~~~~~~~ haih. ni yang geram ni. anak buah sorang tu dah la tembam. sama-sama geram je ni. haha :D kahwin lambat lagi. harap maklum :p

comelll!!!!!


Psst~
sama la kita..banyak sanga terlepas update kawan2...T_T

iPai said...

@EYFAalias
hee, amboi eyfa ...

iPai said...

@SoLy SoLicious
saya pon comel macam ni juga .. hehe

iPai said...

@syarifahsidrus
sangat kan .. hehe

iPai said...

@Tea
amboi tak sabar nampak .. hehe

iPai said...

@azie5ouh!8
hee .. comel kan mereka ..

iPai said...

@Nor Fadila Rosli
dila nak wat video juga ke ? hehe

iPai said...

@[sutera kasih]
nanti tgk k .. hehe

iPai said...

@abglan
hee .. comel kan .. uhuh

iPai said...

@Unna
hee, jangan cium2 banyak2 .. nanti terkena hingus diorg .. heheh

iPai said...

@atiyahkaman
uhuh .. memang comey meh

iPai said...

@Suhazli
hahah .. tak salah .. aip2 .. ape lucah2 plak ni .. uhuh

iPai said...

@cik najihah
lagu memang dah best pon .. hehe

iPai said...

@Aimifiqa
memang mereka comel loh .. heheh

iPai said...

@Myra Arshad (:
tulaa .. dah laa kembar .. comey plak kan .. lg bertambah comey

iPai said...

@Bro ahmad
owh macam gitu ye bro .. thanx for sharing ..

iPai said...

@hira
nanti suh anak buah tuh buat video cam gini juga ..

iPai said...

@najihah sahami
tu laa .. sama laa kita .. uhuhu