Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Friday, July 1, 2011

Malaysian Typing Speedtest

Salam

Disebabkan tadi post merapu, kini aku hendak mengajak korang untuk try benda ni;
Malaysian Typing Speedtest




44 perkataan
Speedtest


Nanti korang dapat, cuba share kat komen .. tapi takda hadiah laa untuk siapa dapat yang paling tinggi.

20 ngomelan:

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tea dpt 33 perkataan seminit.. huhu.. smp gigil lak tgn nak taip laju-laju.. sampai ade salah 2.. :(

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapi bila buat banyak kali banyak kali, asyik dpt 40 je.. 40 la tu.. haish..

alongxp said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ish...aku online pkai netbook adik aku... pkai netbook asek salah je..jap g aku try pkai laptop aku

Suhazli said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

da try tp xna post la..segan sebab banyak sangat..haha

My Mom's Diary said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

As Salam, MMD punya result terbalik, english lagi laju dari bahasa, jom singgah tengok result kat sana.

alongxp said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cis... 41 je... tak puas ati camnih...

d2z said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

1st try x dpt result..haish~

2nd
Kamu mencapai 317 markah, jadi kamu berada di posisi 12 dari 1273 dalam senarai kedudukan

Kamu menaip 392 aksara seminit
you mendapat 60 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah
>.<

mye said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah bgos jgk post nie.
hehe..
mye mnaip 58 wpm utk bm n 55 wpm utk bi..
huhu

Fyqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hikk

fyqa mnaip pon t'kial2


adeyy

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mls r nk try..keyboard aku ada huruf yg da nazak.kne tekan dlm2.tu sume nti bt aku jd lembab je.org lain minima dpt 40,aku dpt 15 je.haha

Syuxer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku dapat 47 jah T_T..slow gila..hukhuk

Kamu mencapai 253 markah, jadi kamu berada di posisi 60 dari 1437 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 319 aksara seminit
you mendapat 47 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak try jugak ni.. hehehe nanti gtaw ipai berapa~

Rtp Farra Arisha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

arisha menaip cepat, then bila tgk lappy semula, habis words tungang-langgang. typingerror pulak tuh! hahaha...tak sanggup untuk sahut cabaran ini!

najihah sahami said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..typo bnyk giler..aih...bnci...

Pendekar_Dodol said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menarik

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kamu mencapai 239 markah, jadi kamu berada di posisi 124 dari 1908 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 306 aksara seminit
you mendapat 46 perkataan betul dan
kamu mendapat 1 perkataan salah

-tetbe aku rs nk jd tukang taip.ahaha

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

alaa. malu la nak test. hahahaa.

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tetiba rasa macam tea je banyak salah. xDD
ala, salah keyboard la dah ade yg sengalness.

*alasan

athira tinted said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

44 words?? ok la tue...sure mahir dh typing... ritue wat test nie dpat 32 ja..huhuk...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terima kasih kepada yang sudah mencuba .. meh belajar menaip laju kat next post

Menaip laju-laju macam Superman

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget