Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, July 13, 2011

YOUR BEST OUTFIT PHOTO CONTEST

Salam 

Wah. Sekarang ni, aku jadi macam trauma gila kena tag dengan orang lain. Tapi support punya pasal, kita kena mesti participate juga tau. Hehe. Terima kasih kepada Syazwan daripada Belog Suka Hati kerana tag aku. Buat kawan-kawan aku yang kena Tag jap lagi, korang jangan tensen-tensen k. Hehehe. So jom cekidout;


Syarat-syarat contest (untuk mereka yang mempunyai blog) ;
1. Follow blog ungu ini supaya anda sentiasa update dengan perkembangan contest ini.

2. Buat satu entry yang bertajuk YOUR BEST OUTFIT PHOTO CONTEST.

3. Muat naik gambar yang mahu anda taruhkan dan ceritakan mengapa ianya merupakan pakaian terbaik anda.


4. Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.


5. Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii hehe.


6. Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)
 
7. Akhir sekali, tag 4 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahuu okay ;)
Kalau sesiapa yang takde blog pun boleh join, boleh juga join. Nanti baca cara-cara dia kat sini.
Saya nak tag dulu (karang takut lupa);

Gambar yang dipetaruhkan;
 Kenapa ia merupakan pakaian terbaik aku ?

Erm, ni set yang aku tempah bulan April hari tuh untuk konvo aku bulan September nanti. Dan ini first time tempah suit macam ni. Lagi apa ek ? Haa, aku takde gambar dinner sorang-sorang. Haha.
(Tiba-tiba rasa cam tak suka tengok gambar sendiri. Macam hape je)


P/S: Mungkin benda ni membuatkan korang minat nak join. Hadiah utama dapat tiket wayang. Hehe

21 ngomelan:

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck ^__________^

Wani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huyyoh!
itu mmg best!

ps: kami pon kena ka..kami takdak best outfit, kami ada tiset usm ja.. ari2 pon pakai tiset usm ja.. =(

cik najihah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck

nurathirahkaman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck yaw..:)

Syuxer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gambar bro taruhkan tuh sungguh smart..:)..hensem..

syahira ariff said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

asal pose kau nampak macam muka kau tengah malu malu?

caliph shuriken said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck bro..
lawa blazer ^^

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. tenkiu ipai.

btw, gud luck. :)

Myra Arshad (: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

peeehh. ala - ala datuk youuu~ :)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@SoLy SoLicious
Thank u !!! hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Wani
pakaian dinner pun boleh laa wani !!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nurathirahkaman
terima kasih !!!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Syuxer
eh takde sampai ke tahap itu .. apa2 pun terima kasih ..!!!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@caliph shuriken
thank u bro .. jom r join sekaki .. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tea
thank u !!!

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Myra Arshad (:
tapi myra, datuk2 tua, I tak tua lg okeh .. heheh

Tyratyra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Weehuuu thanks join !

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tyratyra
sama2 ...

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

perghh..hensem siot.cmne aku nk masuk klu ko da kacak cm ni.kalah la aku nti.haha..xpe2,nti aku try k.thanks bro.gud luck ;)

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Abang Stalker
takde kacak begitu .. apa2 pun all the best gak .. mesti cam bz2 gila kan ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Abang Stalker
takde kacak begitu .. apa2 pun all the best gak .. mesti cam bz2 gila kan ..

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget