Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, July 6, 2011

Suka Suka Zaman Sekolah

Salam

Ini aku join kontest yang dibuat oleh seorang ahli group persendirian aku. Tengah nak support dia naik ni. Jadi aku joinlah kontest yang dibuat oleh beliau. Huhu. Berani dia ni buat kontest. Aku sendiri pun tak terbuat lagi. Hak3.



Klik sini untuk join kontest ni

Cara-cara dan syarat-syarat contest ini;

1. Kena ada blog
2. Follow blog syazoneznat.blogspot dan like page 'Ini Belog Suka Hati' di Facebook bagi memudahkan sebarang maklumat disampaikan.
3. Buat satu entri bertajuk 'Suka Suka Zaman Sekolah'
4. Copy paste cara-cara dan syarat-syarat contest ini beserta gambar berikut ke dalam entri anda.



5. Upload atleast satu(1) gambar suka suka zaman sekolah anda, dan ceritakan apa yang best sangat pasal zaman sekolah anda itu.
6. Tinggalkan link entri anda itu di ruang komen, ataupun di page 'Ini Belog Suka Hati di Facebook'.

Cerita saya;

Ini dia gambar kelas aku tahun 2005. Gambar kelas yang aku ilhamkan kerana pada tahun ini buku majalah sekolah kami mengalami revolusi besar-besaran di mana tiada gambar formal secara menegak di ambil. Huhu.

Mesti korang tertanya-tanya, mana budak perempuan ni ?

Yang tengah-tengah tuh laa budak perempuan (cikgu kelas tuh) dan sekolah ini adalah all-boyz skul.





Ni time prep petang kat sekolah. Kalau korang leh tengok barang yang ada kat atas meja ni memang agak serabut sikit. Wakaka. Lelaki kan. Rilex r .. Lepas tuh bukak kasut, jalan sana sini pakai kaki ayam. Kalau pakai selipar, nanti kena rampas, so kaki ayam je laa.
Budak lelaki yang chubby tengah-tengah tuh budak paling pandai kat sekolah. Tengah amik Medicine kat Australia. Yang sebelah tuh amik medicine juga.




Ni dalam makmal biologi. Aku pun tak hengat kenapa kitorang hepi sangat time ni. Yang pastinya memang suka-suki tangkap gambar dan main-main dalam makmal ni. Cikgu pun takda. Huhuh. Kat belakang tuh ada bangku makmal yang dah diconteng dengan nama kitorg.




Haa, ni siap zoom in lagi. Cuba teka mana nama aku. Hahaha. Nama yang ke-3, ce-sebut. i-Pai







Ini last trip kitorang ramai-ramai selepas SPM, bermandi-mandian di Sunway Lagoon.

Agaknya apa laa jadi dengan diorang ni sekarang ek. Ada yang dah jadi model, ada yang kat oversea, ada yang dah habis belajar (aku laa tuh) ada yang masih belajar. Semua serata tempat.

Di sekolah inilah aku menjadi apa yang aku jadi sekarang.




33 ngomelan:

NasZ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nak join tapi takde lak gambar..cuba cari nanti la..huhu..

MOHD NASER.com

nurathirahkaman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hakhak....semoga berjaya okeh...hikhikhik teringin jugak la..:P

nurathirahkaman said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hakhak....semoga berjaya okeh...hikhikhik teringin jugak la..:P

syazwan aizad bin abdul mutalib said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe. mane 1 eh kau? dari tadi aq ce zoom xnmpk pun mne 1. huu. :)

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

gud luck !!

p/s : kalu lah ade doraemon, nak mintak je pntu ajaib ke masa lepas... nak balik zaman sekolah...huwaaa... heee

syarifahsidrus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

best zaman sekolah kan..huuuu

syaz@rozelt said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

zaman skolah mmg best en.ipai..hehe..nie contest erk..gud luck!!

p/s: sy ade buat segmen 'blogger otai pilihan saya'..klu sudi meh ler join..dateline jumaat nih..

Nur Syafiqah Md Takiyudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

SASER eh Ipaaaaiiii? :D

F A T I H A H M U R A said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nak Join gak lah.. Hee. tp, kena carik gmbar2 lama time skolah dulu.

nabilah_2908 said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronok tak sekolah sejenis macam ni..? hehe.. ;)

genkc0rner said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah...best2

kenangan mengusik jiwa..

JOM KOMEN ENTRI GENK

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nasz ~ uhuh .. cari slow bro .. mesti ada jumpa satu nanti ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nurathirahkaman ~ heheh .. join laa.. join laa .. uhuhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syazwan ~ aku ada kat gambar 1st and last je .. tak cam eh .. heheh .. muka lain kot ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

soly ~ thank u soly. hehe .. doraeon tak pakai pintu ajaib .. dia pakai laci ajaib .. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syarifahsidrus ~ betul tuh .. abadikan kenangan sekolah tuh dengan join contest ni ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syaz ~ hehe .. memang best .. owh ada segmen, nanti saya akan cuba usahakan ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

syafiqah ~ hehehe ... heeeee

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fatimah ~ join laa .. join laa .. cepat cari ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

nabilah ~ seronok ... sebab tak perlu segan dalam kelas boleh bina keyakinan diri =P .. masuk matrix jadi segan2 ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

genkcorner ~ hee. betul tuh kenangan mengusik jiwa tuh ..

Syuxer said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rindu sama kawan2 kat sekolah, bro.. ;(..

ke mana mereka sekarang ni..aku pun sekolah yang semuanya laki..:)..

Miz Novexx said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam syok je contest ni, mana ek nak godek2 gambau lama.... huhu

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ehemm. eyfa single. mintak kenal sorg! ahhahahahaa

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

btw, good luck. contest eyfa bila nak join? hehhehehehee

senyumSOYA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tang biawak tu rasa cm klakar..hehehe...

kalau kelate pgl "bewok" heheh...
ipai muka x bersalah!!

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

psst. sekolah tu tea salu lalu. walaupun xdpt masuk. hiks. :P

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Miz Novexx Godek, jangan tak godek .. uhuhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@EYFAalias wah2 .. wah2 .. heeh .. nak ciri yang cam ne tuh ..


dah join tadi .. harap leh dapat saguhati .. heheh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@senyumSOYA ouh .. usha orang dekat2 ye .. bewok eh .. cam senang sebut je kan ..

Musliha Akmallamka said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..senior SASER..hahaha

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Musliha Akmallamka
wah . junior ke ? hehe

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun suke. sbb byk kenangan manis kat situ. hihi

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget