CONTEST : muka ayu tanpa ber-mekap

July 04, 2011 iPai 31 Comments

Salam


Boleh klik sini untuk baca syarat dan join contest.

Adeh. Bab-bab kontest masukkan muka sendiri yang berat ni. Tapi disebabkan dah ada yang tag, we must show our support. Jangan tak support. Walaupun contest ini ada perkataan ayu, dan ayu itu selalu dikaitkan dengan wanita, lelaki pun jadi mangsa untuk contest ini. Jadi saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Cik Tea, kerana rajin mengetag aku.

Jadi gambarnya adalah;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Jangan salahkan aku. Puan contest kate kene letak gambar suci beb.

"Muka semua kena suci okay? Sesuci muka wa."

Gambar gua skrang dah tak suci dah. Gambar masa kecik je boleh menandingi kesucian orang lain.


Alamak tag 4 orang
(Sapa ? member aku ramai yang busy)

P/S: Tahniah kepada follower yang 300: SuzaDin.

31 comments:

EYFAalias said...

ala ala ala! tomeynyeeeeeeee.

iPai said...

EYFA ~ uik2 .. jangan2 .. malu eden ..

auny aizie said...

ala ucukk ucukk anjee ;p

good luck !

emieysandra said...

comelnyerr!huhu..

gudluck~

Tea said...

kihkihkih. nk gelak guling2 boleh? tenkiu sbb rajin. xD

Tea said...

kenapa ade 2 top commentator? xD

eh, sori sibuk. huhu.

Tea said...

hidup ni jgn bnyk songeh sgt, ape yg ada tu kena trima. hhuuhuhu.


*tetiba


wakakaka. :P

Tea said...

comel seyh. lupa nk cakap. hiks. dh besar xcomel okeh. auww.


*larikkss.

nana said...

hahahhahhaa.. nape tag ak? terpakse belaja edobpotosop nih! =P

Anonymous said...

i-pai, can i contact you? pls e-mail me at khumaera_11@yahoo.com. There's something i'm curious abt. contact me soon.

wahh.. tu dah jadi suci dlm debu. hehe! :D

Miz Novexx said...

inesen kan gambar zaman muda :)

suci dalam ebu jawabnyer..

kunjung balas dr segmen en.freaky..
nice to meet u..

http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/07/muhasabah-ikon-sentuhan-qalbu.html

jom komen entry ni..

me suya said...

noted..kang kalau rajin i buat yer Ipai..muahahah

iPai said...

auny ~ heheh .. saya comel .. terima kasih .. hehe

iPai said...

emieysandra ~ heheh .. trima kasih .. ehehhe

iPai said...

Tea ~ sama-sama sebab rajin juga .. hahah ... yaa, saya letak dua di situ .. nak tambah satu lagi, bagi cek betul ke tak betul ..

iPai said...

Tea ~ Tea !! besar pon comel ok !!

iPai said...

nana ~ tag hang laa .. eh tak pakai adobe photoshop laa .. tak guna langsung ...

iPai said...

Aida ~ ini suci dalam debu n suci dalam tepung sekali .. takde orang boleh chalenge .. hehe

iPai said...

Miz Novexx ~ sekarang pon inecen juga .. wakakaka

iPai said...

Gadis Pantai Timur ~ er .. ebu tuh ada maksud ke ? heheh

owh .. nice to meet you too .. nanti saya datang ..

thanx kunjung ..

iPai said...

suya ~ buat juga suya .. buat .. sudah di tag tuh ..

Tea said...

ooo, gitu alkisahnya....

Tea said...

eh, yeke comel? xcaya. HAHA.

meh sini kasi cakar2 sket muka tu.

*nada dengki. :P

kotak bulat said...

tu dia~ comel!

ashafanie said...

join sgmen yg di tag je..hehe
nnti org jemu singgh blog asyk ngn segmen

.m y z. said...

haha alalalaaa ayunyaaa :P masa kecik2 muka innocent je.

iPai said...

kotak bulat ~ trima kasih .. heheh

iPai said...

ashafanie ~ haa, tu laa pasal .. nanti ada yang jemu juga .. tu yang risau kadang2 tuh ..

iPai said...

m y z ~ heheeh ... inesen dan suci ok .. heheh