Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Friday, July 22, 2011

SEGMEN: Aku diskodeng Abg Stalker

Salam


Aku masih menunggu jawapan-jawapan best daripada teka-teki aku. Hehe. Rasanya kalau takda siapa nak jawab lagi, nanti aku kasi jawapannya ye. Jadi sebelum kasi jawapan, meh nak ajak korang join segmen Bro stalker ni. UHuhuh. Tak nak cerita panjang-panjang sebab dah banyak kali promote dia. Hahah.
Kalau sesiapa nak join, boleh tekan kat banner k.


P/S: Aku rasa macam banyak plak segmen yang aku join, sampaikan aku punya post-post yang biasa aku buat pun takde lagi. Ideanya ada, bersusun dalam buku nota kecil aku, cuma tak tahu bilanya nak post. Hhehe. Harapnya minggu hadapan dah boleh post. Huhuh

23 ngomelan:

lala shaheila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terjah...

Bro ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tea pun dah join..bro terlambat ke ni..d

SoLy SoLicious said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah..segmen abg stalker...
byk koleksi post..nak 1...xdak ide neh.heeee

Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh .. siap ada buku nota kecil utk draf ke? mesti kes x sempat online la ni ....

anismelon said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai pon nak abg stalker skodeng erk..ish ish..gay..ngehaha..:p

pssttt..sebelum kuar kan entry serius2..join ga anis dulu erk..weee..;)

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

boleh join lg ke?

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

siap ade buku tu. kehkeh. sebenarnya sama lah kita. n_n

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhhh ada buku nota kecik buat schedule post ke?
bravo bravo bravo la ipai hehe

cik wanie Lovela (CWL) said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dtg folow awak dri blog abg stalker

TeAqArH said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sbnrnye nk singgah pg2 buta td..tp tenet down..so skrg bru dpt tinggal jejak..^_^

teaqah terjah dr segmen abg stalker..^_^

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@lala shaheila
silalah terjah .. hehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Bro ahmad
boleh lagi rasanya ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@SoLy SoLicious
hehe .. nak satu ke ? hehe .. tak tahu ak respon cam ne .. blur plak ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Acik
bukan kes tak sempat on9, tp idea datang mencurah2 pada waktu2 tertentu je .. dan waktu tertentu plak, takde idea langsung ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@anismelon
eh terlupa pasal GA anis .. nasib baik ingatkan .. sori kalau lambat join ...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@EYFAalias
boleh2 ... sila2 ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tea
sama ek .. hee .. bagus sebenarnya kalau pakai buku kecik ni .. leh rancang lg baik ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@[sutera kasih]
a ah .. susun baik2 .. kalau tak satu hari 3-4 post .. dan 2-3 hari takde post .. so better kasi 1 hari satu post ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@cik wanie Lovela (CWL)
nanti saya follow balik ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@TeAqArH
rasanya dah follow teaqah, takpe nanti saya cek .. trima kasih sebab datang ..

◕‿◕Syasya◕‿◕ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

terjah sini n follow !he3

Suhazli said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

argh lambatnye datang terjah sini!!hahaha..

aten qylah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aten datang dari segmen yang sama.done follow you.selamat berkenalan yer :)

http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/segmen-aku-ingin-diskodeng-abg-stalker.html

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget