Seminggu 100 Follower Kembali

July 01, 2011 iPai 80 Comments

Salam

Pergi kat blog eyfa, tengok dia join satu segmen. Hmm. Aku tak pernah nak join segmen cenggini. Maka aku pun nak try macam mana jadinya.


Ini merupakan segemen yang diadakan oleh En. Firdaus. Nak cerita lebih aku sendiri, tak kenal dia lagi. First time sampai blog dia. Bagi sesiapa yang nak join boleh klik sini

P/S: Er, betul ke  dalam seminggu boleh dapat 100 Follower ? Macam banyak gila je. Jenuh plak nak jaga diorang nanti. Huhu.

80 comments:

miss puteri said...

rajin follow komen, update blog , pasti boleh. kena gigih le.. *sementara belum keje nie..hee*

miss puteri said...
This comment has been removed by the author.
EYFAalias said...

jenuh nak menjaga? cehh! hahaha. nk jaga senang je. buat entry best2. xde la bila followers masuk blog kita, dorg rasa hampa. ehehe :P

good afternoon ipai! blog eyfa mmg xde shoutbox. macih :)

Cik Aish said...

hehe smgu 100 ea..wah best gile tu..cepat2..lumba sapa paling byk follower.hahaha

iPai said...

put ~ heheh .. sangat sementara tuh .. lama lagi ni .. waa ...

iPai said...

eyfa ~ weh betul weh .. aku heran cam ne korang pergi blog orang lain komen banyak2 .. heran2 ..

iPai said...

Aish ~ kalau gitu, tak moh lawan r .. korang punya semua banyak kot ..

klu cmtu sebulan 4rat la follower tmbh?wah..class gitu.

ramai2 follower nti cm ank ayam lak nk jaga sorg2.haha..ala pai,jaga yg mn nk di jaga je. :P

famous la ipai lepasni...follower ramai! :P

Freaky said...

thanx join :D

Tea said...

hehe.. gudluck la ipai... xpyh jage diorg laa, diorg blh jage diri sendiri.. kte jamu entry yg menarik tertarik je.. :D

salwaismail said...

rasa mcm nk join jgak.
:)

nabilah_2908 said...

kalau seminggu 100 followers, kalau follower 2 dah follow..lepas tu terus senyap je...tak best gak kan..? huhu.... :)

Hans said...

ooo makkk aihhh
seminggu 100 follower
sbulan 400 follower
dasyat

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

haha...apa salahnya try!!chaiyok2!!

good luck .. klu x cube mane kite nk tahu hasilnya kn ? hee :D

ipai pon join ea... yeah!

iPai said...

Abang stalker ~ umak ai .. banyak ye .. wah wah ..


hahah .. tips itu sangat menyenangkan hati beta .. wakaka

iPai said...

Syafiqah ~ adeh takde sampai tahap macam tuh .. biasa-biasa je ... saya kenal awak, awak kenal saya .. haa .. gitu je .. chill..

iPai said...

Freaky aka Firdaus ~ thank u sebab kasi join

iPai said...

Tea ~ owh .. macam tuh ke Tea. Thanx for d advice .. tapi kadang2 nak juga jalan2 .. sebab nanti tak tau org lain tulis ape ..

iPai said...

salwa ~ jom jom join .. uhuhuh .. mari join ..

iPai said...

nabilah ~ haa, yang tuh pun susah juga tuh .. mungkin tak kena dengan chanel yang dia suka kot .. tu pasal dia tak komen tuh ..

tk pon silent reader .. uhuh ..

iPai said...

Hans ~ kenapa semua orang macam menakutkan aku ni ... wuuu

iPai said...

najihah ~ betul2 .. 1st time kot nak try .. uhuhuh .. join laa sekali ..

iPai said...

Faidhatul arfah ~ thank u .. awak pon try sekali ye ..

iPai said...

Mawar ~ wah ni ada kelab sorak ni .. join juga tak ?

alif ismail said...

segmen ape ni?

gadis melayu said...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

Seminggu 100 Follower Kembali

jom join
31-7 Birthday Giveaway

syaz@rozelt said...

hai2..singgah dr segmen en.freaky~

ashafanie said...

JEJAK PANTAs:::singgah follow n tinggal jejak kat blog ni dari segmen freky..

Follow kembali jika sudi..:-)


p/s:::nama lgi jejak pntas, copy N paste je ni..mgkin ada yg dah jd folowers..

epy blogging

Mintak tinggal jejak kat shout box sy, xsmpt nk follow lg ni..ade kelas..thz..nnti i follow u

yuhuuuuuuuuu alya dtg nieeeeee nak terjah blog yg join segmen seminggu 100 follower!! haii selamat berkenalan.. :)

www.alyaesprezzo.com

TYNTHA LANA said...

salam. lana singgah n folo sini, dari segmen freaky seminggu 100 follower,chawww! :)

sggh dari segmen. tapi dah folo dahhh kannn. so jenjalan jerr kat sini. hehe

Alisya said...

selamat berhujung minggu~~

WARDAH ALISYA

dtg snggah dari segmen yg sama. :)

snggah sni dr freaky:)

jom singgah
http://lhthebest12.blogspot.com/

iPai said...

thank u semua .. nanti aku datang balik yer !!!

selamat berkenalan semua !!

iPai said...

alif ~ ni segmen kita follow orang ramai2 .. nanti kalau ada segmen ni lagi, join cepat2 ..

Tea said...

singgah sini dr belog freaky. xDD

kehkeh. dtg semak sini lg. bak kata ipai, kena jalan2 nk tulis apa. :)
kumpulan 2 tu. :)

alien datang sini, hehe XD

dtg singgah + follow...singgah dr segmen freaky ^___^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/

EYFAalias said...

hi salam singgah. hik hik. titew bawu buat belog. jom cinggah blog titew :P

ahahhahahaha

iPai said...

eyfa pon nak buat juga laa tuh ..

pha is said...

salam seminggu 100 follower kembali... saya datang terjah...
jemputlah singgah blog pha is nanti yer...

misz myza said...

singgah sni jugak... salam perkenalan... Ramai nye dah komen entri ni... :p

sue perbs.. said...

singgah sini jugak.. tambah kenalan

singgah dr seminggu 100 follower.
sudah follow
follow me
http://workshopgirl86.blogspot.com/

iPai said...

wah .. jemput2 semua ...

GaRy™ said...

gary dah follow cne..
jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif!!.. hehe~..

Seminggu 100 Follower Kembali blog gary!!

iPai said...

Thank u Gary !!! akan datang jap lagi ..

Erin Azizan said...

singah dan folo yeee =)

done follow...=p

salam perkenalan...
sy cik dd...
dtg dari kump 1
segmen seminggu 100 follower ;)

Green Apple said...

salam kenal...
dr segmen seminggu 100 follower blog freaky
dr grup 3
follow cni

awcakk !
terjah sini....dari segmen emcik freaky kite...
follow kamu jugak...
salam perkenalan...

iPai said...

ramainya orang .. siap ada yang tekan follow tanpa kata ape2 .. haish .. lantak korang laa .. kalau aku sempat, aku follow ...

aku utamakan yang datang komen je ..

dtg guling² kt cni smbil memfolo :)
tenkiu sdu dtg blog sy ^^

aku dan satu said...

dh follow~

terjah blog ni....nice blog..salam perkenalan yer..Follow u..
http://sweetgurlz11.blogspot.com/

singgah dan follow

woott! woott! singgah sini dari segmen seminggu 100 followers, i follow ^_^

ATENNsuhaimi said...

dari segmen seminggu 100 follower juge . terjah dan suda follow ! (:

zieyzain said...

ziey janjalan here,..hyepp=)folo u yah =)

iPai said...

terima kasih u all

:DiDa: said...

hi...
Datang dan Follow dari group.8...
segmen Seminggu 100 Follower...^^v
~Salam Kenal~

hai. fadz dari group 8 datang follow blog awak. :)

haiii~ keen dtg sini utk support awak.. happy blogging.. chaiyookk, chaiiyoookk!! ^_^

iPai said...

Thank u sebab datang follow ..

terbang melayang dari grup 9
hai..saya ninie..kamu pula ?? (n_n)
salam perkenalan dari ninie ye..

jom terjah ninie pula tau
http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

aKu_aG said...

dtg lawat group 2...dari group 8 ni...hehehe...dtg la blog saya singgah2....da follow cni...^^.v

Bisikan Batin Ku

iPai said...

thank u sebab datang !!!

aMira~ said...

haluuuuu..saya dari segmen freaky tu! :) tq folo saya.sudah folo awakk jugakk :) ngeee!kawan ramai2~

LUNA LANUN said...
Bintu Zainal said...

follow sini .

datang dr group 6

dtg sini pulak ok
http://qwertyuiop-dan-tangan.blogspot.com

hira said...

terjah sini. masa untuk follow~ :D

Salam :) Saya dari segmen freaky! Follow awak. Jom terjah blog saya pulak! :) TQ~

ame elms ! said...

hello there ! ame singgah sini dari list Segmen Seminggu 100 Followers . :)

wahh , nice blog you have here yaw . keep on blogging and keep the great work here ya . dont stop ! haha :)

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

saveqmm said...

singgah sini dari segmen yang sama..nice blog...
sudah follow sini k...

check it out:http://saveq.blogspot.com/2011/07/blackberry-playbookthe-world-first-pro.html

Cik Wunny said...

salam ziarah dari kumpulan 14...
follow me...=)

http://cikwunny2410.blogspot.com/