Putrajaya Floria 2011 Gambar Edisi 2

July 10, 2011 iPai 31 Comments

Salam

Semalam aku ada post gambar-gambar bunga yang cantik daripada Putrajaya Floria 2011. Sekarang, masih bertungkus-lumus membalas kunjungan blogger. Jadi di samping itu, aku sajikan gambar-gambar Putrajaya Floria 2011 yang di ambil oleh adik aku. Kalau sesiapa yang nak tengok gambar semalam, boleh klik sini

(Aku ingat banyak adik aku ambik, rupanya sikit je. heheh)









P/S: Suka sangat bunga. (Dah bagitahu, tapi nak bagitahu lagi)
P/S 2: Masih bertungkus-lumus membalas kunjungan. Heheh

31 comments:

paling geram nengok anggur tuh.... ngidam terus rasenye...heee

IMANSHAH said...

hurm, cantik sungguh..dari g BERSIH baik pakat g Putrajaya

Tea said...

mat bunga. kehkeh.

err..bunga warna pepel tu comel!!minat sgt ros. tp bila la ros nak ada kaler pepel ea.

Fatieya Rose said...

mmg cantek kn kn..smpai giler tgk bunga kt sane..

Aemy Shamy said...

Waa cantik!! Sy & mak cadang book tiket p Putrajaya..tp gara2 Bersih tu kami cancel plan..huhu....nice shot!

Bro ahmad said...

suka gambar anggur ipai..cantik..esok gi pasaraya cari anggur,

Cik Aish said...

adoii sj je letak gamba2 menaikkan nafsu nak pegi pesta flora ni..mgu dpn nak pegi!!!

Hans said...

den dapat pergi yg tahun lepas punya
tahun nih xdapat
haihhh
jeles2
:-)

10 Golongan Yang Dilaknat Kerana Arak

aku pun ske bunga.kita mmg dlm hati ada taman la der.haha

iPai said...

@SoLy SoLicious
wah ngidam anggur .. hhehe .. esok beli satu k ..

iPai said...

@IMANSHAH
heheh .. yup .. lari daripada BERSIH .. atleast sumtin yang lain

iPai said...

@Tea
shhh .. heheh .. bunga cantik woo

iPai said...

@najihah sahami
buat satu jom .. hehe

iPai said...

@Fatieya Rose
heheh .. betul2 .. agak gila juga laa .. lawa2 plak tuh ..

iPai said...

@Aemy Shamy
takpe2 .. tengah ada lagi ni . nanti pergi r ..

iPai said...

@Bro ahmad
erk, napa dua orang suka anggur ni .. hehe ..

nanti g beli k ..

iPai said...

@Cik Aish
dah g broga minggu lepas, sekarang pergi putrajaya plak .. uhuhuh

iPai said...

@Hans
eh tarikh ye lama lagi .. nanti try r pergi .. tp next year pon ada lagi tuh ..

iPai said...

@Abang Stalker
uhuhuh .. sama laa kita kan .. nice r bro ..

geramnya tengok... haishh... cantik

iPai said...

@Ticer
alamak .. jangan laa geram2 .. hehe

wahhh cantek2 la gmbr kt ats ni..nice angle

Tea said...

hehe. xtau napa kureng dgn bunga. tp kot kot lah ada org nk bg kan, amik aje. :D

iPai said...

@[sutera kasih]
thank u !!!

iPai said...

@Tea
hehe .. dah org bg tuh, sambar aje ..

kalerpol~ indahnya ciptaan Tuhan :)

iPai said...

@laskar pelangi
cantik kan ?

pijat said...

ipai..dah lama ak x blogwalking..haha. byk post2 yg terlepas baca.. floria tahun ni mmg best kan :)

iPai said...

@pijat
uhuhuh .. pijat update laa !!

Aimifiqa said...

fine~ jeles la. tahun lepas dah pegi. tahun ni tak pegi. sbb tak sempat.