CONTEST : Karang dan Menang by EYFAalias

July 06, 2011 iPai 20 Comments

Salam


Hari ni aku memang me-support kawan-kawan yang membuat contest dan segmen. Moga segala segmen yang aku join ini dapat memeriahkan contest-contest ni. Kalau sesiapa nak join kontest ni, boleh klik kat sini. Penaja untuk hadiah contest ini adalah;

Maka ceritanya;




Pada suatu malam,  muncullah hantu Lord CoklatAlmond yang bangkit semula sambil memegang cangkul pada kedua-dua belah tangannya. Dia menjerit sekuatnya

"AKU AKAN CINCANG SEMUA!!!"

Keluarga Pak Usop yang kedengaran merasa terkejut. 

"Ohh!"

Dengan segera menghubungi ahli pertahanan sihir kampung untuk meeting tergempar. Mereka sebulat suara, senapang patah yang dibuat khas dapat mengalahkan kesaktian hantu Lord CoklatAlmond itu. Ditembak

"Dum!! Dumm!! Dudumm!!"

Akhirnya Lord CoklatAlmond pun mati.

(67 Patah perkataan sahaja)

20 comments:

kahkahkahhh . fairytale sungguh .. hehee . btw , gudluck :)

iPai said...

@tia @ Ini Kisah Tia Terima kasih ..

eira_comel said...

hantu tu cair tak lepas kena tembak??? nak makan antu tu ler...

Syuxer said...

kahkahkah..ahli pertahanan sihir kampung..ada persatuan ye..wah maju kampung tuh heheh...

ouh ingat nak suh bakorr..haha

Ummi said...

nak join jugak ! tapi essay writing dulu 8...hehe

iPai said...

@eira_comel hahah .. cair kot .. cepat2 amik bekas .. buat cicah strawberry ..

iPai said...

@Syuxer hahah .. jangan main2 tau .. hebat kampung ni ..

iPai said...

@Anif Abdullah @Mr AA coklat takleh terbakar .. heheh

iPai said...

@Ummi join saja .. mane tahu cite tuh best plak kan ..

Tea said...

lalu coklat almond tersebut bolehlah dimakan. :)

EYFAalias said...

hehehehe. join juga akhirnya. thanks sbb join ya ipai. goodluck :D

iPai said...

@Tea
nak makan pun boleh ..

iPai said...

@EYFAalias
memang nak join .. tp idea takde ..

eira_comel said...

Ipai... tak mau jadi ct nurhaliza.. cicah coklat ngan strawberi.. kte tukar buah lain.. nenas ke.. pun ada rasa masam2 manis...

iPai said...

@eira_comel
hehe .. i tak makan nenas . buah epal boleh tak ? hehe

Tea said...

btw, good luck. dpt hadiah accessories blh bg awek. kikiki.

Alisya said...

best2..gudluck! alisya pun nak join tp lom ada idea lagi.

iPai said...

@Tea
heheh .. betul juga tuh ..

iPai said...

@Alisya
hehe .. ni pon pk lama juga .. eyfa dah ingat macam kita tak masuk plak ..