Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Thursday, July 7, 2011

Blogger baru yang tahu pertahanan santau

Salam

Pergh. Macam nak promote blogger bomoh la plak. Hee, aku pun naik hairan kenapa hari ni banyak pulak aku promote blog orang ni. Hee, orang dah baik dengan kita, kita kena buat baik kat orang lain juga. Jadi sebelum kita teruskan, mungkin sedikit ulasan mengenai isu sensitif tuala wanita di iklan TV.

Melalui respon orang yang komen, ramai yang agak tak puas hati dengan iklan sebegitu. Ada juga yang mengatakan bahawa iklan sebegini terlalu menonjol. Sehingga kebersanan iklan tersebut dijadikan satu info semua lapisan masyarakat. Dan ada di antaranya dijadikan gurauan kepada pihak wanita. Antara solusi yang dicadangkan juga adalah menggagap itu merupakan perkara biasa dan tidak dipanjangkan ke mana-mana. 

Jadi inilah dia blogger yang tahu mengenai pertahanan santau. Terima kasihlah kepada dia sebabnya dia promote aku kat blog dia sebab jadi follower dia yang ke-100. Dan kerana itu, dia membuat post khas untuk aku. Mari kenal dengan dia; beliau yang dimaksudkan adalah Zulqarnain Musa, tuan empunya blog; 



Antara perkongsian yang dibuat mengenai santau ini adalah; Bagaimana nak kenalpasti kehadiran santau semasa makan;
  • Lekapkan kedua tangan anda di kedua belah telinga. Kebiasaannya akan mendengar bunyi angin tetapi jika tidak mendengar lebih baik kita jangan makan. (Time ni mesti korang tengah cuba kan ?)
Haa, nak tahu lebih lanjut bagaimana nak kenalpasti kehadiran santau semasa makan, kenalah baca 'Yang seterusnya...'

 Kepada Zul, thank you for promotion
Terharu aku.
Terima kasih juga kepada sesiapa yang meletakkan aku dalam bloglist dia. Aku ada perasan dalam beberapa blog, kalau yang tak perasan minta maaf ya. !!

33 ngomelan:

najihah sahami said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hoho..santau sangat menakutkan...mintak dijauhkan daripada kita semua..^^

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

woahhh. begitu yea? macam best je.... :D

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ohh. ehh? template simple? >.<
asal cam pelik ehh? kikiki.

tp kod h3 { tu jumpa x?

Zulqarnain Musa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah my header...kt ctu..huhuhu thanx.....

Freaky said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ahaha sangat menarik apa yang dikongsi :D

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ngeri je bab santau2 ni. huhuhu

Aku Bah Nie Imah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu..santau ..takutnyer..ngeeee

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenapa kan? blog tea punya komen xde kuar gambar? korang suma ada.


*jeles



T_________T

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

klu pekak cmne nk thu?hahaha..eh,aku da ltk tgn kt telinga.semcm je dgr.ada suara awek.hihi

Miz Novexx said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thanx for da sharing...
p/s : grrr!!! jangan kacau Botak boleh x?? :P

Acik said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenapa wujud santau menyantau ni ye? erkkkk!

Nur Syafiqah Md Takiyudin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ipai, aku follow Twitter kau perasan tak? :P

tia @ Ini Kisah Tia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ni yang kena terjah ni :)

♥suNa husNa♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pai aku da letak ang dlm bloglist aku..hehehe

ayak.scary nye....

me suya said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

DAhtu Ipai.. bila nak promote blog Suya plak kat sini?

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awak. salam kenal. meh la singgah blog sy. jgn lupa tau, follow skali.
korang tau apa beza domain dan hosting ?



HAHAH. saje gedik sket. ngeee.

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@najihah sahami
yup2 .. bahaya plak tuh ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tea

best tutup telinga ke ?

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Zulqarnain Musa
sama2 ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Freaky

trimas .. penting tahu itu

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@EYFAalias
tu laa .. bahaya

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aku Bah Nie Imah
tu laa .. bahaya

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Abang Stalker
apa kes .. uhuh

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Miz Novexx

sama2 ..

tak kira .. kacau juga nanti

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Acik
wujud kerana perasaan hasad dengki

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Nur Syafiqah Md Takiyudin
sori .. baru perasan

Bro ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

santau..dosa besar syirik...minta jauh dari santau,

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@tia @ Ini Kisah Tia
sila-sila cik Tia

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@♥suNa husNa♥
hee ..er nape suna ?

haa tu laa takut tau

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@me suya

erk .. alamak .. blogger otai .. takut nak review plak

syarifahsidrus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

santau~huuu

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tea
konon tak pernah datang r ..

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bro Ahmad ~ betul tuh bro ..

syarifah ~ bahaya kan ?

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget