Wordless Wednesday: Danbo dan handphone

July 06, 2011 iPai 37 Comments

Salam









Nak baca cerita danbo yang lain ? Boleh klik kat Danbo

37 comments:

EYFAalias said...

eyfa nak menatang danbo nieeeeeeeeee :(((

liyanalalala said...

ohohohh, benda ni nama Danbo ker...

NasZ said...

salam kenal...

dah follow awak..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

danbo comel !!^__^

macam nak ada sebijik dambo sendiri je skrg. hahaha.. nampak cam cool lak benda alah ni..

.m y z. said...

haha wahh kreatif gila! :D

comeyh2x...

me suya said...

KOmikk yer.... bagus2.. ade idea cun macam ni..hari2 pun entry freshhh~

Green Apple said...

cute.. boleh ajar... hehe...

Miz Novexx said...

comel Danbo tu, nak sekor boleh??? (^_^)V

Tea said...

iPai. mana nk dpt danbo ni? >.<

Tea said...

muka dia lg inesen dr domo. domo garang woah. kikiki.

*maaf domo.

TYNTHA LANA said...

napa skrg benda2 comel nama nak dekat2..domo..danbo..T___T hehe. takda nak letak nama lana ke? hahahahah

mumu zai said...

ya ampunnnn..cute seyhh..hee,comeyylll2222>.<

iPai said...

EYFA ~ nak ke ?

iPai said...

liyanalalala ~ yup2 .. nama dia Danbo.. selamat kenal ..

iPai said...

Nasz ~ selamat kenal .. dah follow balik dah ..

iPai said...

Soly ~ hee, saya pon comel juga ... wakakaka

iPai said...

Asada ~ heheh .. cool sikit je .. hehe

iPai said...

m y z ~ eh biasa je .. terlintas di kepala

iPai said...

Bill ~ saya ke atau danbo yang comel ? saya kan ?

iPai said...

suya ~ wah .. terima kasih ... tengah pulun gak ni .. heheh

iPai said...

Green Apple ~ ajar ? boleh2 .. saya guna Kamera n tangkap gambar. Kalau takda Danbo amik saja benda yang ada kat sekeliling kita, dan cuba createkan satu jalan cerita ..

tak kisah, bisu ke tak .. then edit pakai photoshop ..

kalau tak reti pakai photoshop, leh edit pakai microsoft word, kemudian print screen .. untuk paste kat dalam blog ..

iPai said...

Miz Novexx ~ boleh buat sendiri ni .. klik kat Meet Danbo

iPai said...

Tea ~ Tea, dapat kat Meet Danbo

iPai said...

Tea ~ sian domo jadi garang .. hehehe

iPai said...

Lana ~ wah .. dekat2 ke ? mane lagi comel agak2 ?

iPai said...

mumu zai ~ heheh ... trimas kasih ..

comel je.huhu

woaa .. huu~ goodluck yaa .. nnt wt contest wt la contest yg len drpd yg len .. eqa mst join .. hee ^_^

nabilah_2908 said...

kotak yg comel... :)

sy ada print layout Dumbo ni..tp tak ingt ambil kat blog mana....blog ini ke..? huhuhu... :)

iPai said...

syarifahidrus ~ sapa ? danbo ke tuan punya blog ?

iPai said...

Eqa ~ eqa ni salah tekan link ni .. apa2 pon thank u ..

iPai said...

nabilah ~ thank u .. yup .. dekat blog ni laa ..

Tea said...

ohh. tenkiu. pegi tgk jap.

Aimifiqa said...

kreatif dan comel!

(aku gila atau apa???tengok gambar tak berdialog boleh sengih sampai kebas nak tutup mulut??hehehehe) sangat kreatif...comel..dan sy mula syok sendiri kat danbo.....:)