Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Wednesday, July 6, 2011

Follower ke-333

Salam

Yaa, pada hari ini kita meraikan follower yang ke 333. Kalau Blog Tea sangat suka kepada nombor 6 aku plak (takde suka) selalu dijodohkan dengan nombor 3 ini. Jadi bagi spesel entry laa sikit kat follower ni.


Beliau adalah Abglan daripada AbgLan.com. Aku tak pernah sampai ke blog Abg Lan ni, dan ini merupakan kali pertama aku sampai blog dia. Masuk-masuk je ada satu post blog hasil lukisan tangan abang Lan ni. Dan lukisan dia memang manttap.


Bagi sesiapa yang nak ketahui kisah selanjutnya, klik laa link bawah gambar tuh. Siap boleh dapat seringgit kalau makan muffin. Kalau gitu, aku sendiri pun nak makan 100 muffin, dapat RM 100 ringgit. Hehehe.

14 ngomelan:

tia @ Ini Kisah Tia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dahlah dapat makan muffin , dapat lak RM100 . hahaa

نور عملينا زهافيرح said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

waa , cntik nom 333 tue :)

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

uit, tiru. ehh? kehkeh. tea suka ohh lukisan dia. cantek. tea xpandai ohh lukis camtu. :)

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

3 dengan 6 xjauh beza. hanya darabkan 2. :P

Aemy Shamy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Nice drawing! Ok, sy suka sgt2 ngan muffin, so mungkin sy pun boleh dpt rm200..haha :p

Abang Stalker said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rm100 apa kne mengena dgn muffin bro?pertandingan mkn ke apa ni.sory r aku kembali tetbe blur plk.haha

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@tia @ Ini Kisah Tia uhuhuh ... kalau gitu semua budak2 gemuk2 dan banyak duit .. wakakaka

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@نور عملينا زهافيرح heheh ... 333 je .. pergi cek blog Tea tuh .. semua lengkap, 111, 222, 333 ...

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Tea eh tiru ke ? heheh .. satu kali ni je .. hehehe

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aemy Shamy boleh2 .. kene makan lg banyak r .. uhuhu

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Abang Stalker haa, tu laa pasal .. lagi banyak muffin ko makan, lagi banyak duit ko dapat .. pertandingan best tuh .. uhuh

abglan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Aiyak!! Sorry le Ipai, Den tolambat masuk lak.. dah banyak lak org dok komen nih.. malu Den.. Apo pun, mokasih la yo promote Den! jaso mu akan Den konang he he

iPai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

heheh .. takpe2 .. tahniah abg Lan !!!

Anak Wak Mail said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya datang dari blog abglan!hihi..=)

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget