Virus Facebook yang baru 'Visit The New Facebook'

July 24, 2011 iPai 26 Comments

Salam

Aku tak tahu betul ke tak. Tapi aku sendiri dah tauma dengan virus-virus ni.
Jadi aku sebarkan saja la. Nak muntah plak dengar virus Facebook ni

Kalau ikut tarikh wall post ini adalah 23 July 2011, 11.25 am

26 comments:

EYFAalias said...

macam macam virus la skrg ni. grrr!

EYFAalias said...

apa pun tak boleh percaya! iskk.

EYFAalias said...

jom ramai2 close account fb. ahahhaaa

Unna said...

tak pernah nampak pulak orang lain post. btw tengs. boleh beware :)

Miz Novexx said...

ARGHHH!!!!! siotnya virus fesbuk ni... ;(

TYNTHA LANA said...

urmmh..dah tak layan pesbuk dah ipai,hahahaha

menyampah plak dgn virus2 i..tutup acc fb, blh?hehe

Bro ahmad said...

sangat jarang masuk fesbuk..boleh kira dengan jari huhuu..geng blogger minta kod tak hilang2 lagi hmm

TYNTHA LANA said...

InsyaAllah Ipai.lana memg tngh usahakan buat header..masih mencari2 design yg kena dengan template tu :)

anyway, tima kasih sebb kongsi pndpt :)

TYNTHA LANA said...

Allah ipai.. jela tu.. "mulut saya rasa lain macam saja lah doktor" bila diringkaskan "saja lah".. jadila "jela"

~hukkk..sedih..ipai tak paham,hahahaha

Aemy Shamy said...

Fuyoh! Ada lg! Makin mengganas pula virus fb ni...huhu...dahsyat!!

TYNTHA LANA said...

tu la pasal..baca biar tenang..tak pasal2 ter lampi,hahahah.. ipai..ipai..hehehe.

Tea said...

bnd camni mmg virus pon. kdg2 bila kena, tgk ketahanan pc/lappy kita gk. kalau blh tahan. Alhamdulillah. huhu.

dh bnyk kali kena yg cmni, tp yg ni xkuat cm hi. how are you? tu. >.<

Tea said...

ayuh bertwitter saja.

Bieby Hayati said...

Mcm2 oo virus kt fb.. adei~

ooo. yg ni la yg ni ckp2 kan tu.. hehe.

h A n Y S said...

tak pernah nampak lagi,macam2 hal la skang..

Cik Aish said...

huhu jgn fb kena hack sudah.haha..nk guna twiter tk reti kan.hahah

hohoh..jgn layan semua benda2 pelik ni. kan?

ipai, try remove banner GB d blog awk, sebab asyik pop-up lah setiap kali nk masuk blog ipai huhu

abglan said...

Dlm FB pun nak letak virus ke? ape motif..?

macam2 la Fb sekarang

alif haris said...

bengong dow facebook byk sgt virus menerjahnya huhuhu ..

izis izati said...

Ops, saya tak fikir we all boleh tutp aksun facebook sebab apa pun boleh masuk virus tyang pasti kita perlu hati hati....
Tapi ingat satu perkara dalam cecrita hari potter Albus Dumbledore pernah ckap kat Harry Jangan kasihani yang mati Harry tapi kasihani yang hidup tanpa kasih sayang.... hacker tu nak berkasih sayang tapi tak de seorang pun suka dia hehheheh

Aimifiqa said...

fb ni mcm virus skrg. sapelah busuk hati sgt tu.ish2

makin banyak pulak, adoi