Nuffnang ads

Jiran Terbaik ♥ S U T E R A K A S I H ♥

Sunday, July 24, 2011

Virus Facebook yang baru 'Visit The New Facebook'

Salam

Aku tak tahu betul ke tak. Tapi aku sendiri dah tauma dengan virus-virus ni.
Jadi aku sebarkan saja la. Nak muntah plak dengar virus Facebook ni

Kalau ikut tarikh wall post ini adalah 23 July 2011, 11.25 am

26 ngomelan:

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam macam virus la skrg ni. grrr!

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

apa pun tak boleh percaya! iskk.

EYFAalias said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jom ramai2 close account fb. ahahhaaa

Unna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak pernah nampak pulak orang lain post. btw tengs. boleh beware :)

Miz Novexx said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ARGHHH!!!!! siotnya virus fesbuk ni... ;(

TYNTHA LANA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

urmmh..dah tak layan pesbuk dah ipai,hahahaha

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

menyampah plak dgn virus2 i..tutup acc fb, blh?hehe

Bro ahmad said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sangat jarang masuk fesbuk..boleh kira dengan jari huhuu..geng blogger minta kod tak hilang2 lagi hmm

TYNTHA LANA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

InsyaAllah Ipai.lana memg tngh usahakan buat header..masih mencari2 design yg kena dengan template tu :)

anyway, tima kasih sebb kongsi pndpt :)

TYNTHA LANA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Allah ipai.. jela tu.. "mulut saya rasa lain macam saja lah doktor" bila diringkaskan "saja lah".. jadila "jela"

~hukkk..sedih..ipai tak paham,hahahaha

Aemy Shamy said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Fuyoh! Ada lg! Makin mengganas pula virus fb ni...huhu...dahsyat!!

TYNTHA LANA said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu la pasal..baca biar tenang..tak pasal2 ter lampi,hahahah.. ipai..ipai..hehehe.

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bnd camni mmg virus pon. kdg2 bila kena, tgk ketahanan pc/lappy kita gk. kalau blh tahan. Alhamdulillah. huhu.

dh bnyk kali kena yg cmni, tp yg ni xkuat cm hi. how are you? tu. >.<

Tea said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ayuh bertwitter saja.

Bieby Hayati said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mcm2 oo virus kt fb.. adei~

Myra Arshad (: said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ooo. yg ni la yg ni ckp2 kan tu.. hehe.

h A n Y S said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak pernah nampak lagi,macam2 hal la skang..

Cik Aish said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu jgn fb kena hack sudah.haha..nk guna twiter tk reti kan.hahah

najihah sahami said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hohoh..jgn layan semua benda2 pelik ni. kan?

[sutera kasih] said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ipai, try remove banner GB d blog awk, sebab asyik pop-up lah setiap kali nk masuk blog ipai huhu

abglan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dlm FB pun nak letak virus ke? ape motif..?

syarifahsidrus said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam2 la Fb sekarang

alif haris said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

bengong dow facebook byk sgt virus menerjahnya huhuhu ..

izis izati said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ops, saya tak fikir we all boleh tutp aksun facebook sebab apa pun boleh masuk virus tyang pasti kita perlu hati hati....
Tapi ingat satu perkara dalam cecrita hari potter Albus Dumbledore pernah ckap kat Harry Jangan kasihani yang mati Harry tapi kasihani yang hidup tanpa kasih sayang.... hacker tu nak berkasih sayang tapi tak de seorang pun suka dia hehheheh

Aimifiqa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

fb ni mcm virus skrg. sapelah busuk hati sgt tu.ish2

sergeant keroro said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

makin banyak pulak, adoi

close button
ShoutMix chat widget
Twitter Bird Gadget